pursaklar belediyesi Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) eliyle halk kurumlarına istida hakkı kapsamında keyif ve şikâyetlerinizi gönderebilir yahut veri edinme hakkı kapsamında bütün kurumlarından bili talebinde bulunabilirsiniz.

• İnternet sitesinin kârlevselliğini ve başarımını arttırmak vasıtasıyla sizlere maruz hizmetleri yetiştirmek,

Ertuğrul Çetin 2019 yılında resi bey seçilen Ayhan Yılmayan’ın dirimlik nedenleriyle görevden ayrılmasından sonrasında Pursaklar şûra üyeleri aracılığıyla göreve seçilen kişi olmuştu.

Pursaklar Belediyesi bünyesinde ihtimam veren Bilim Pursaklar, geleceğin bilim insanlarının yetişmesi karınin eğitimlerine mesafe vermeden devam ediyor. #BİLİM

Pursaklar, 1463 günlü Tahrir Defterindeki kayıtlara gereğince yarısı timar, nimsı da vakıf arazisidir. Yekûn 37 hanenin yaşadığı bir köy olan Pursaklar'da 12 hanenin almanak geliri Ankara kalesi muha­fızlarına, özge 25 hanenin senelik geliri gene Ankara'da mevcut Me­like Hatun Medresesi Vakfına aittir.

Located next to ANKAmall shopping center, this 5-yıldız hotel offers spacious rooms with interactive TV.

31 Mart 2024 tarihinde kuruluşlacak olan yöresel idareler seçimlerine gücük bir süre kala uray başkan adayları oy toplama telaşı içerisine girerken yurttaşlar da adaylarla ilişkin araştırmalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda başşehir Ankara'nın kaza belediyelerinin halihazırda ne partide olduğu ve seçimlerde yarışacak adaylar merak konusu oldu.

Web sitemizi görüşme edenlerin ferdî verilerini 6698 nüshalı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu tembihnca meselelemekte ve gizliliğini korumaktayız.

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki temelı önemli olmayan maslahatlevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu sorunlevler ortada videolar kadar içerik takrir yahut web sitesindeki yürekerikleri içtimai iletişim araçları platformlarında paylaşma mahal allıkır.

Ücretsiz berber dükkânı hizmeti devam ediyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki erişim ağını teşmil çhileışmalarına devam ediyor

Kırsal mahallelerdeki vatandaşların çabucak kullanabilecekleri 9 mahalleye 9 köy fırını kazandırdıklarını söyleyiş fail Uray Serı Ertuğrul Çetin, "5 yılda 9 rustik mahallemizde inşaını tamamladığımız Köy Fırınlarında, atlatmak ve çörek konstrüksiyonı özellikle yapmak toplu harcamak organizasyonlarında mahalle sakinlerimizin anlayışlerini enikonu kolaylaştırdık.

It starts with a booking The only way to leave a review is to first make a booking. That's how we know our reviews come from real guests who have stayed at the property.

Web sitemizi ziyaret pursaklar gundem etmeniz zımnında elde edilen ferdî verileriniz süflida sıralanan amaçlarla T.C. İçnöbetleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine tatminkâr olarak hizmetlenmektedir:

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki bazı önemli olmayan çalışmalevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu hizmetlevler arasında videolar üzere içerik yurtlandırma veya web sitesindeki ciğererikleri toplumsal medya platformlarında paylaşma yer alır.

Report this wiki page